top of page
Kamer 5 overzicht.jpg

Hotelkamers

Ons hotel is klein maar fijn en heeft één eenpersoonskamer, drie tweepersoonskamers en een kamer voor drie personen. De kamers zijn gezellig ingericht en zijn voorzien van televisie en gratis draadloos internet (WiFi). Alle hotelkamers hebben een eigen douche én toilet. De bedden zijn éénpersoons, maar zijn gemakkelijk aan elkaar te zetten. Alle kamers bevinden zich boven, dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Verder hebben wij een uitstekend restaurant (zie menu) met een gezellig terras. In onze "huiskamer" hebben wij boeken, tijdschriften en kranten voor regenachtige avonden.

Check in / Check out

Check in:

Check out:

van 16.00 tot 22.00 uur
tot 11.00 uur

Ontbijt

We hebben een knusse ontbijtkamer waar u zelf uw ontbijt kunt klaarmaken. Dat kan heel vroeg als u wenst. Koffie, thee, (karne)melk en chocomel, yogurtjes, brood (wit en bruin), ham, kaas en ander beleg is allemaal tot uw beschikking. Tevens is het mogelijk om eieren te bakken en/of te koken en brood te roosteren. Hier kunt u ook zelf uw lunchpakket samenstellen, mits u dit heeft aangegeven bij de reservering.

Prijzen en Reserveren

Onze hotelkamers kunt u boeken via Booking.com. Hier vind u ook de prijzen en de actuele beschikbaarheid. U kunt ook rechtstreeks een boekingsaanvraag doen door op onderstaande button te klikken. LET OP: het betreft hier een boekingsaanvraag en dus GEEN definitieve boeking. Uw boeking is pas definitief als u van ons per e-mail een bevestiging ontvangt.

Zien en beleven

Dicht bij ons hotel ligt Boswachterij Schoorl, een uitgestrekt bos-, heide- en duingebied ideaal voor de wandelaar, de ruiter, de fietser en de natuurliefhebber. Met het Klimduin en het strand op slechts enkele kilometers afstand, is dit ook voor de kinderen een waar vakantieparadijs.

Een bezoek aan ons hotel laat zich uitermate goed combineren met uitstapjes in de mooie omgeving;

  • Historische kaasstad Alkmaar

  • Diverse stranden in de nabijheid; Schoorl, Groet, Camperduin, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee

  • Omringd door vele fraaie en gezellige Westfriese dorpen en steden; Schagen, Dirkshorn, Langedijk, e.a.

  • Een ENORM uitgestrekt duin-, heide- en natuurgebied

  • Levendige badplaatsen; Schoorl, Bergen, Egmond

  • Diverse musea; museum Broekerveiling, het Zijper Museum, Museum Kranenbergh, e.a.

bottom of page