Voorgerechten
€ 59,50
Gemarineerde carpaccio
Met truffelmayonaise en Alkmaarse kaas
Wildpaté
Twee variaties wildpaté met een bitterbal van paddenstoelen en uiencompote
Gamba's
Lauwwarm, geserveerd op een Aziatische salade
Visfestijn
Zalm, paling, tonijntartaartje
Gevulde portobello
met ratatouille
Tussengerechten
Pompoensoep
Afgemaakt met room
Mosterdsoep
Met gebakken spekjes
Hoofdgerechten
Heilbot
In een kruidenkorst met paprika beurre blanc
Tournedos ‘Rossini’
Met eendenlever en portsaus
Tournedos
Met knoflookjus
Varkenshaas
Gevuld met brie en geserveerd met gebakken paddenstoelen en witte portsaus
Hertenbiefstuk
Met speculaasjus, cranberries, rode kool en een krokantje van ontbijtkoek
Gebakken zalmfilet
Met een tomaten hollandaise
Rouleaux van kool
Met krieltjes, een crème van pompoen en bieslook olie
Nagerechten
Sticky Toffee Cake
Met karamelsaus
Stoofperen bavaroise
Met een warme saus van kaneel
Karamel Zeezout Cheesecake
Met een mousse van banaan
Dame Blanche
Klassiek met vanille-ijs en chocoladesaus
Opoe Tet
Vanille-ijs, boerenjongens en tokkelroom
€ 21,50
Kinderkerstmenu
Voorgerechten
Tomatensoepje
Met room
Kleine carpaccio
Met pestomayonaise
Hoofdgerechten
Biefstukje met champignonroomsaus
Biefstukje met kruidenboter
Kleine varkenshaas-saté
Fish ‘n Chips
Poffertjes
Nagerechten
Vanille-ijs met slagroom en een verrassing
Schatkistje met een verrassing